Logo Casa Li

Voel de helende kracht van de bergen
van Alcaria Fria in Zuid – Portugal

Vijf dagen lang

In deze vijf-daagse reis ga je samen met andere vrouwen de diepte in. Vijf dagen lang gaan we met elkaar wandelen, mediteren, delen. Het doel van deze reis is totale ontspanning. Niets hoeft. Even weg van de routine van je dagelijkse leven en weer terugkomen bij jezelf, met elkaar, naar elkaar luisteren, gehoord worden. Samen met vrouwen zijn. Lachen. Elkaar en jezelf weer zien in de verbinding die we met elkaar hebben. .

Waarom?
Leren
ontspannen
Energie halen uit
de natuur
Leren
opladen
Leren
manifesteren
In zachtheid komen
met jezelf en de ander
In verbinding komen
met jezelf
Waarom?
Leren
ontspannen
Energie halen uit
de natuur
Leren
opladen
Leren
manifesteren
In zachtheid komen
met jezelf en de ander
In verbinding komen
met jezelf
Logo Casa Li
We starten iedere dag met een wandeling door de bergen
voor ontspanning en extra zuurstof in ons lichaam.

De juiste
voeding

 

Eten is een belangrijk onderdeel van de verbindingsreis. Het gaat namelijk om het herstellen van de verbinding tussen je emotionele centrum (je buik/darmen) en jezelf.

Gezond, plantaardig eten kan je lichaam zo reinigen dat je gevoeliger wordt voor de emoties die in je lichaam liggen opgeslagen. Je komt er beter bij, je staat meer open. Je verdooft je lichaam niet langer meer met ongezond voedsel maar zorgt ervoor dat je puur en alleen je lichaam voedt.

Samen zijn in de
natuur

 

De verbindingsweek wordt in kleine, intieme groepen gegeven van 5-8 mensen. Zo is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om met elkaar te verbinden.

Het is mogelijk om met een groep (vriendinnen, collega’s etc) te komen en een speciaal op jullie toegepaste verbindingsweek te boeken.

Verbonden
met de berg

 

Bij deelname aan de verbindingsreis wordt er een bedrag apart gehouden voor het planten van een boom. Jouw energie is zo voor altijd verbonden met de berg van Casa Li.

Mocht je later eens terug komen helpt dit jou om makkelijker in de energie van de berg te komen die je helpt met aarden.

Met deze boom draag je ook bij aan een CO2 neutrale wereld!

Cacao
Ceremonies

 

Cacao wordt ook wel het voedsel van de goden genoemd en dit is niet voor niets. Het heeft een hart-openende, helende werking en vormt letterlijk een brug tussen het hart en de buitenwereld. Onze speciale cacao heeft vele voordelen. Het helpt je ontspannen, focussen, openen, geeft meer energie. Daarnaast ontgift het je lichaam en ziel en is het een boost voor je immuunsysteem.

De cacao die we gaan gebruiken komt uit Guatemala. Het wordt daar door vrouwen met de hand geteeld en verwerkt in zijn meest pure vorm. Van oorspong doen de vrouwen daar ook ceremonies met cacao en daarom zegenen ze de verwerkte cacao. Dat maakt deze cacao nog specialer voor onze ceremonies. Daarnaast is het natuurlijk ook erg lekker.

De verbindingsreis
Logo Casa Li
Alcaria Fria… ik had er nog nooit van gehoord, ook niet zo gek want deze plek wordt ook wel het Portugese ‘Einde van de wereld’ genoemd. Oftewel: een fantastische plek om heerlijk te ontspannen, weg van alle drukte. Na een korte rit vanaf het vliegveld over de snelweg reden we de bergen in. Een prachtig soort van glooiend Teletubbie-landschap lacht je tegemoet en je weet gelijk dat je een bijzonder avontuur gaat beleven. Alles begint natuurlijk bij Lidia zelf. Door haar warme persoonlijkheid voel je je gelijk welkom. We vulden de dagen op natuurlijke wijze met ontspannende activiteiten zoals wandelingen (je voelt je al helemaal zen als je de heerlijke geuren inademt van de berg!) en verder bepaalden we in overleg de dagindeling, maar altijd stond verbinden met elkaar en jezelf centraal. Naast de inzichten die ik deze week heb gekregen was het gewoon een heel fijn om even te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek en weer tot mezelf te komen. Het heerlijke eten en de fijne ruimte in en om het huis, maakten het helemaal af.

Valerie33 jaar

De sessie van Lidia heeft veel bij mij losgemaakt. Na de behandeling voelde ik mij direct 10 kilo lichter en kon ik meer vanuit mijn gevoel handelen. Lidia heeft een hele natuurlijke stijl waardoor zij ondanks de impact van haar behandeling ook toegankelijk is voor mensen die misschien schrikken van “zweverigheid”. Lidia is sensitief, lief en heeft daarbij veel humor.

Floor29 jaar

I went to Lidia for a 1on1 session and what I like about her is that she has a warm and comforting personality that makes you feel at home straight away. We started with a guided meditation that she led which was already very beautiful. When she started the energy healing I could feel energy moving and felt more balanced afterwards but also what she shared afterwards was from great value for me. I’d definitely recommend her! Thank you Lidia!

Anne31 jaar

Logo Casa Li
Een week bij Casa Li

Lees hieronder hoe jouw week bij Casa Li eruit kan zien.
Programma onder voorbehoud.

Voorbeeld dag 1

 • Opstaan met vers fruit
 • Stilte wandeling met halverwege een meditatie
 • Ontbijt
 • Verbindingssessie sharing circle
 • Lunch
 • Verbindingssessie schilderen
 • Avondeten
 • Ceremonie met o.a massagesessie

Voorbeeld dag 2

 • Opstaan met vers fruit
 • Stilte wandeling met halverwege een grondingsoefening
 • Ontbijt
 • Verbindingssessie sharing circle
 • Lunch 
 • Vrije tijd 
 • Avondeten
 • Ceremonie met o.a sterren kijken
Logo Casa Li